"Time heals everything apart from corrosion." (A.J. Munzer)
Anotec

Over ons

Anotec is sinds meer dan 20 jaar de Belgische marktleider op het gebied van kathodische bescherming, zowel in toelevering van materialen als voor installaties en consulting.

Door een combinatie van opleiding en ervaring (het management heeft samen meer dan 50 jaar ervaring in dit domein) heeft Anotec de kennis voor het uitvoeren van de meest ingewikkelde corrosiepreventie-installaties.  Sinds 1996 werden installaties gebouwd voor duizenden ondergrondse opslagtanks, bovengrondse houders, pijpleidingen maar ook voor kaaimuren, aanlegsteigers, historische gebouwen,…

Ook staat Anotec bekend voor het toepassen van minder gekende technieken zoals anodische bescherming en chemische corrosiepreventie.

Anotec kan personeel uitsturen met de wereldwijd geaccepteerde NACE accreditatie en met de juiste veiligheidsopleiding (VCA)

Scotty remote monitoring is online

If you are interested to know more details about the Scotty IoT remote monitoring device for cathodic protection you may push this link https://www.scottymonitor.eu or contact us by e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.